__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Man måste inte gilla läget!

söndag, september 10, 2006

Man måste inte gilla läget!"Man vänjer sig" och "det blir som det blir ändå"Nej. Det är att göra det alldeles för lätt för sig att skylla på omständigheter och att hela tiden anpassa sig efter andras krav. Var inte så bekväm att du förlitar dig på din omgivning. Varför vänta på att andra ska ordna ett jobb åt dig? Vem vet om de ens gör det? Och varför skulle de?

Gällande ens möjligheter att ta tag i sin situation, som ett alternativ till att låta andra ordna det åt en, råder delade meningar. Och det ska det göra. För den som vet bäst hur du vill ha det är förmodligen du. Men först efter att ha lyssnat noga och tagit in all den information du kunnat om hur man skulle kunna göra. Gör det du kan efter egen förmåga. Ge dig inte om du vet vad du vill åstadkomma. Tappa inte sugen, för världen är redan full av tappade sugar!


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

E Eklund

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida