__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Det var väl ändå droppen...?

torsdag, juni 22, 2006

Det var väl ändå droppen...?


Regeringen tar hjälp av Manpower

Nu sponsras Manpower med skattemedel. AMS och därmed Arbetsförmedingen kan som verksamhet luta sig tillbaka och totalt släppa det ansvarsfulla förmedlandet av arbeten. Om man nu anser sig ha har gjort så mycket den senaste tiden förstås! För 3 - 4 procent av all tjänster är väl inte mycket att skryta med direkt? Då ligger bemanningsföretagen bättre till med sina dryga 12 - 15 procent av landets alla rekryterngar. Så...? Nu ska alla lediga tjänster som utannonseras av arbetsgivarna dubbelexponeras. Man går ut med det media som ett "erbjudande" tll arbetsgivarna! Jobben ska deklareras dels hos Af i den gamla Platsjournalen och dels hos - hör och häpna : MANPOWER.

Ett kanonerbjudnde, eller hur?

Javisst. Om man tycker att det är okej ett specifikt bemanningsföretag uppnår en arbetesmarknadsrelation med förmånen att kunna ta betalt två gånger. Dels för uppdraget att förmedla, och då med stöd av skattemedel, och dels från den arbetsgivare som sedan efterlyser en specifik kompetens, tjänst eller resurs.

Okej?

E Eklund

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida