__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Överlägsen jobbsökningsmetod

lördag, december 17, 2005

Överlägsen jobbsökningsmetod


Gör dig själv den tjänsten att välja rätt jobbsökningsmetod.


Leta efter ett sätt att söka jobb som är rätt för dig.

Genom att utgå ifrån dig själv har du också störst möjlighet att lyckas nå det jobb du själv vill ha.
Välj den jobbsökningsmetod som motsvarar dina speciella yrkeskrav, karriärbehov och personliga önskemål. Flytta över kravspecifikationen till dig själv och det du söker.

Pröva att lita på din egen drivkraft och det du verkligen vill göra med ditt arbetsliv, snarare än att leta efter en arbetsgivare som söker arbetskraft.

Den jobbsökningsmetod som är bäst anpassad efter just dig och dina yrkesfärdigheter kommer också att vara den som leder dig till rätt beslut när du så småningom väljer yrkesriktning för att nå ditt yrkesmål.

Sluta upp med att vända och vrida på innehållet i platsannonserna och se till att öva upp din förmåga att marknadsföra dig själv istället. Det är en klart överlägsen jobbsökningsmetod.

Ge alla arbetslösa förutsättningarna att själva få välja sin egen yrkesframtid!

E EklundAndra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Klockan måndag, 19 december, 2005 , Anonymous G sa...

Orörliga och tigande läser vi det du skriver. Vad kan man göra? Det finns inget som rår på det system vi har. Vet du något sätt att göra om AMS på, som inte innebär att politikerna behöver tappa fejset...? Näpp!
Det går inte att styra upp ett skepp som håller på att sjunka. Nu står de där och ser på tills de själva går i pension. Det är för sent att göra om Eklund. Lägg av med dina protester och råd. Det finns ingen som lyssnar aktivt på sån smörja. Systemet är och förblir intakt.
Face the fact!
;-) Gerby

 
Klockan måndag, 19 december, 2005 , Anonymous Jenny sa...

Hejsan,
och sluta vara så förbannat flata och handlingsslöa där ute. Vi kan inte låta oss nöja med detta. Ett uppenbart felaktigt sätt att arbeta med arbetslösa betyder att man måste förbättra. Och hur gör man det. Jo, idag tar man in externa konsulter, (såna som du och jag Eklund) som arbetar med outplacement och karriärrådgivning.
Men det är ju konstgjord andning. Man måste strukturera om hela arbetssättet och ändra målfokus. Idag arbetar AMS för att upprätthålla statistik och att betala ut A-kassa. Deras uppgift borde i stället vara att se till att folk får jobb, men det behärskar dom inte. Bara på ett fåtal platser i landet arbetar man på ett vettigt sätt.
Vält omkull hela AMS-pyramiden och bygg om. Bygg nytt!
*Jenny*

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida