__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Kräv alternativa metoder nu

lördag, december 10, 2005

Kräv alternativa metoder nu


Vad är sanningen om det väldiga experiment med människor som AMS håller på med?
Förtvivlat inser man successivt att det inte håller längre, så varför låter man det fortgå?
När AMS bara leder till 2.8 procent av alla anställningar borde man väl ändå vidta åtgärder?


Vi tror inte längre på alla de skönmålningar regeringen har skapat kring arbetslöshetsprojekten. Vi accepterar inte längre att man kallar arbetsgivare för det stora hotet mot den trygga arbetsmarknaden. Och vi litar inte längre på politikernas löften om att kunna skapa fler arbetstillfällen. Vilka har intresse av att kräva alternativa metoder åt de arbetslösa?

Idag har gemene man större insikt om människors behov i sin arbetslöshetssituation. Numera vet vi att människor har en önskan att själva få styra sin framtid. Tack vare mångåriga erfarenheter av karriärrådgivning och outplacement begriper många att det bästa vore att se till så att var och en får rätt verktyg för att klara sin jobbsökningsprocess på egen hand. Men ändå vet allmänheten rätt lite om alla de utvecklingsprogram och den konstruktiva metodik som använts med stor framgång under tre decennier. Hur kan vi hjälpas åt för att ändra på det?

Vem vill gå till botten med det här?

E EklundAndra bloggar om:

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

1 kommentarer:

Klockan måndag, 19 december, 2005 , Anonymous Anonym sa...

Eklund!
Du är inte lite provokativ du? Vart vill du egentligen komma med dina skriverier? Som du håller på drar du dina chanser att få jobb inom eller åt AMS i sank, det är då ett som är säkert. Vilka är dina adepter?
(Kritisk)

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida