__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Oavsett block

torsdag, mars 09, 2006

Oavsett block


Överallt där människor möts uppstår ett samspel.


Tänk om vi kunde mötas bättre när vi resonerade kring arbetslöshetsfrågorna.
Att det är mindre viktigt vilket politiskt block man tillhör när man diskuterar arbetsmarknadspolitik, det förstår man efter att under närmre ett decennium ha arbetat med metoder som bidrar till att nio av tio människor når en lösning. Metoderna passar alla.

Hur pass viktiga dessa mångåriga erfarenheter och konkreta exempel på, för alla involverade parter, gynnsamma arbetssätt egentligen är... det vet bara du. Vi behöver inte hänga ut något block. Vi behöver finna en gemensam lösning!

Tillväxt utan jobb oroar oss alla och inte bara Nutek:
"
Sverige visar hög tillväxt och stigande effektivitet i näringslivet, men trots det är sysselsättningsutvecklingen svag, konstaterar Nutek i en rapport."

Det är vi alla tillsammans som avgör hur arbetslösheten i samhället ska se ut.
Överallt där människor möts uppstår ett samspel. Hur kan vi hjälpas åt för att mötas i de här frågorna?


E Eklund
Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Klockan lördag, 11 mars, 2006 , Anonymous Agaton sa...

"De företag som har störst potential till sysselsättning, nya företag samt små och medelstora företag, har minskat sin andel av tillväxten, skriver Nutek."

Därför bär inte din metodik!

 
Klockan lördag, 11 mars, 2006 , Anonymous C sa...

Sjukt!

Ställ fram en arbetslös som har fått jobb efter tre års arbetslöshet. Kanske kommer att lyfta på ena ögonbrynet årt det du skriver om du gör det. Annars det rena skräpet. Dina logiska konstruktioner är ohållbara praktiskt.

- Cornelia -

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida