__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Utmana din gamla ide´

söndag, mars 05, 2006

Utmana din gamla ide´


Vad har du för belägg för att det inte finns några möjligheter att få jobb?

Du kan inte helt och hållet förlita dig på det du finner i platsannonser, på Arbetsförmedlingen och på rekryteringsföretag. Du måste pröva andra möjligheter därtill om du vill ha jobbet du själv önskar.

I alla organisationer finns informationsvägar som inte syns. Förtroenden människor emellan och personliga relationer med vissa gemensamma nämnare har skapat informella beslutsvägar. Det som är viktigt för dig att känna till i din jobbsökning är osynligt för ögat men det råder inget tvivel om att de ändå finns där.

De för dig till en början osynliga kontaktvägarna finns där oavsett dina tvivel på möjligheterna att nå fram via dessa relationer och kontakter eller ej.

Testa att släppa taget om dina fastsurrade tankar kring traditionella sökvägar och pröva att utmana din gamla ide´ om möjligheter och omöjligheter. Pröva att vara lite mer nyfiken på vad som verkligen händer där ute i arbetslivet genom att snacka med människor. Finner du de för dig rätta kontaktvägarna inom ditt sökområde så kommer du också att hänvisas dit du själv önskade via de kontakterna.


E Eklund1 kommentarer:

Klockan måndag, 06 mars, 2006 , Anonymous Anonym sa...

Missionsarbete passar inte här.

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida