__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Förståelse för framgångsvariationer

torsdag, mars 09, 2006

Förståelse för framgångsvariationer


Vilken jobbslökningsmetod metod som är bäst för mig som arbetssökande beror naturligtvis på vad insatserna är tänkta att resultera i och vad jag själv vill uppnå.

Men så länge
ambitionen är att jobbsökningen och aktiviteterna präglas av yrkesmässigt varm nyfikenhet och stor kunskap om de rådande marknadsförändringarna kommer de egna insatserna att ge resultat. Många gånger handlar det helt enkelt om att skapa unika aktiviteter och processer för att ge försprång gentemot andra talanger och därmed indirekta konkurrenter om jobben på arbetsmarknaden.

Mina erfarenhet inom och av olika outplacementföretag och karriärvägledningsverktyg har gett mig förståelse för framgångsvariationerna mellan olika arbetsmetoder.
Det arbetssätt jag förespråkar och rekommenderar främjar marknadsorienterade insatser redan tidigt i jobbsökningsprocessen. Man måste ut och förstå vad som händer och samtidigt visa att man finns.

E Eklund

2 kommentarer:

Klockan fredag, 10 mars, 2006 , Anonymous I Johansson sa...

Hej Eklund.
Det är inte lätt att få höra vad man är lämpad för eller inte. Har knappast någon lust att göra någonting. Hur kan man ta sig ur det?

/Ingela

 
Klockan söndag, 12 mars, 2006 , Anonymous klipper sa...

Sähär är det.
För att vända utvecklingen och en gång för alla skapa fler jobb måste det bli mer lönsamt att anställa. Dessutom måste det bli enklare för dem som förlorat jobbet att ta sig tillbaka till ett nytt.

"Klipper"

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida