__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Oacceptabelt att inte förbereda bättre

onsdag, maj 03, 2006

Oacceptabelt att inte förbereda bättre


Vi borde inte acceptera att AMS tillåts se ut som det gör. Vi behöver uppdatera våra nationella strategiska processer och bygga marknadsgemensamma system för att hantera arbetsmarknadsrörligheten på ett annat sätt än vad regeringen gör idag.


Om vi tillsammans kan förbereda arbetstagare, företag och de offentliga myndigheternas förmåga att anpassa sig borde vi också effektivt kunna förbereda alla som idag av olika skäl befinner sig utanför arbetsmarknaden.

Vi behöver förbereda näringslivet på ökad lönsamhet och stärkt konkurrenskraft genom att stödja individers förmåga att aktivt styra sitt eget yrkesliv. Han eller hon måste få rätt förutsättningar att påverka sin egen yrkesutveckling i dagens föränderliga organisationer och samhälle.

Om arbetsmarknadsorganisationernas bakomliggande skäl är att stärka den framtida konkurrenskraften på global, europeisk, nationell, regional, lokal eller individuell nivå kommer strategierna att fungera.

Hur vi tillsammans väljer att rusta människor som befinner sig utanför arbetsmarknaden att möta framtiden... det är den partsgemensamma frågan.

E Eklund

3 kommentarer:

Klockan måndag, 08 maj, 2006 , Anonymous Anonym sa...

Såg ni SVT Agenda igår?
Man skäms ju.

 
Klockan måndag, 08 maj, 2006 , Blogger E Eklund info@teame2.se sa...

http://debatt.passagen.se/servlets/search?advanced=1&hpp=25&poster=teame2&search_interval=fixed_interval&fixed_interval_time=0&sort=relevance&ts=1141727026523&query_session=0000001018&start=75

 
Klockan tisdag, 09 maj, 2006 , Anonymous r a m l u g sa...

Läste på passagen. Dina åsikter motsvarar amerikanska ideal din mupp.

Bläääh...
Skrik lika gärna att AMS och A-f ska gå ut med parollen

"You are our customer.
We want to learn from you and serve you as best we can."

och

"You are welcome to test the application, create groups, talk to one another, build communities."

Du är dummare än tåget!

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida