__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Lägg av med tonvikt på matchning

onsdag, november 08, 2006

Lägg av med tonvikt på matchning


Det finns inga lediga platser.

Och om de fanns, eller finns någonstans, för någon eller några, så är det galet att lägga tonvikten på den lilla andelen jobb. Dissa de jobb som kommer fram i annonserna och minska därmed snacket om de få jobb som syns i offentlighetens inför anställning. De är så få, så få...


Vi måste nyskapa.

Vi måste låta människor få tillgång till verktyg som stärker deras egen drivkraft att söka arbete på egen hand. Utan annonser och matchning.

"De lediga jobben räcker inte till alla" säger man... men det finns massor av idéer och uppslag till nya arbetsmarknader vi ännu inte sett. Där kan vi lägga tonvikten!

Att kunna marknadsföra sig själv blir allt viktigare. Det borde vara en självklarhet att bistå varje enskild individ att ta och bära ansvaret för vilken slags yrkeskompetens, personlig utveckling och framtid denne vill ha.

Att uppnå ett nationellt samförstånd för att stärka och erbjuda ökad beredskap inför framtida möjliga förändringar i Sverige är nödvändigt.

Andra bloggar om:
, , , , , , , ,

Andra bloggar om:
, , , , , , , ,

E Eklund

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida