__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Glimmer & bling-bling

torsdag, januari 26, 2006

Glimmer & bling-bling


Byråkrati utan empati


Två arbetsförmedlare var kvar på förmedlingen när det var en halvtimme kvar till stängning.
En arbetslös man var kvar i lokalen. Han satt på soffan vid automaten för nummerlappar och grät.
Det sista besöket för dagen var redan bokat och den arbetslöse hade gjort klart för dem att han inte fått klart med sin arbetsgivare vilken arbetsdag som skulle räknas som den sista, och det fungerade inte på förmedlingen att ta sig an ärendet med mindre. Ingen av arbetsförmedlarna lyssnade till mannen då han desperat försökte få deras stöd.
Den gråtande mannen beklagade sig ändå för dem, och berättade att han mist sitt jobb, hans hustru hade kort därpå begärt skilsmässa, han var ekonomiskt bankrutt och dessutom hade han kronofogden i hasorna. Arbetsförmedlarna förberedde stängning. Den gråtande mannen bad förtvivlat om deras hjälp men motades ut på gatan och när han kom ut i trafiken kastade han sig framför en lastbil. Då vänder sig den ene arbersförmedlaren till den andre och säger:

- Hu, såna där snubbar behöver verkligen söka hjälp någonstans.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida