__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Vilka dominerar?

fredag, januari 27, 2006

Vilka dominerar?


Vilka sök- respektive rekryteringsmetoder dominerar på arbetsmarknaden idag?

Var och en av landets arbetsgivare anställer utan medgivande från någon myndighet och utan att först anmäla till arbetsförmedlingen. Man fäster större uppmärksamhet vid mötet med en person än vid en strategisk rekryteringsprocess. Människor föredrar att göra val i dialog med andra människor.

Arbetsgivare "droppar" ett behov i form av en beskrivning av vad som behöver utföras eller lösas och budskapet sprider sig som ringar på vattnet bland de personliga yrkesrelationerna och vid möten med människor privat för den delen.

Arbetssökande "droppar" sin profilering och berättar vad han/hon kan tillföra en verksamhet samt vad han/hon vill och har för avsikt att göra, och budskapet
sprider sig som ringar på vattnet bland de personliga yrkesrelationerna och vid möten med människor privat för den delen.


E EklundAndra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida