__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Konkreta steg för att förverkliga det egna målet

fredag, februari 24, 2006

Konkreta steg för att förverkliga det egna målet


Ditt arbete för att nå den för dig rätta lösningen består av en sammanlänkad följd av enskilda insatser som leder dig i rätt riktning. Ofta görs dessa i följande steg:

  • Du plockar fram dina styrkor och de sidor hos dig själv som bäst lyfter fram just dina färdigheter, kunskaper och personliga egenskaper. Detta gör du bland annat genom att finna de situationer i livet där du lyckats särskilt bra.

  • I nästa steg ser du till att komma fram till vad du verkligen vill och själv önskar göra. Du övar dig i att forma dina professionella mål genom att formulera de krav, behov och önskemål du själv har på ditt framtida arbete.

  • Det här steget är en slags personlig omvärldsanalys som lägger grunden för ditt fortsatta arbete. Så snart du utformat en personlig plan gör du en marknadsundersökning och inhämtar mer information.

  • Följande steg handlar om att förverkliga dina mål. Du lyfter fram din personliga profil i tal och skrift och bygger på egen hand upp ett fungerande nätverk.

E Eklund


1 kommentarer:

Klockan fredag, 24 februari, 2006 , Anonymous Anonym sa...

Hallå,

De tre första stegen ser du inte röken av på arbetsförmedlingen.

Blinketiblinketiblink

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida