__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Beställ ett "utrustningspaket"

lördag, mars 11, 2006

Beställ ett "utrustningspaket"


De allra flesta som är verksamma inom karriärutvecklings, - och outplacementbranschen samarbetar endast med människor som själva väljer att samarbeta. Ditt val är vår samarbetsförutsättning därför att vi har lärt oss att det blir bäst. Det blir allra bäst när det blir så som du själv har önskat dig. Och javisst är det ett krävande arbete att söka arbete. Det är alltid vanskligt att marknadsföra sig själv, men gör inte misstaget att uteslutande söka jobb genom att skicka intresseanmälningar i samband med utannonserade ”lediga jobb”. Trots hårt arbete finns alltid risken att någon sorterar bort dig under urvalsprocessen. Pröva istället att klara den positiva pressen att ta eget ansvar för jobbsökningsprocessen.

Vi, d.v.s. mina branschkollegor jag som har branschvana inom karriärutveckling och specialiserade företagstjänster som outplacement, yrkesvägledning och omställningsarbete har samlade kunskaper och erfarenhet av hur nio av tio personer når arbete. Mot vår mångåriga bakgrund kan vi konstatera att du har det som krävs för att lyckas bli en framgångsrik jobbsökare. Du behöver bara vara specialist på en enda sak: att göra det du själv är bra på. Så resonerar vi inom branschen eftersom vi har förstått att en personligt anpassad jobbsökningsprocess är en levande jobbsökningsprocess.

Det mest framgångsrika sättet att söka arbete det sätt som är anpassat efter dig, dina krav, dina speciella behov och dina drivkrafter. Sök jobb lite enklare med fördelar för dig, din familj och dina möjligheter och inte tvärtom.

Beställ ett ”utrustningspaket” som kan bidra till att öka din unika konkurrenskraft.
Skriv till mig på info@teame2.se

E Eklund
Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

6 kommentarer:

Klockan lördag, 11 mars, 2006 , Anonymous Anonym sa...

Hej Elisabeth!

Jag följer med intresse både det du visar rådvilla och det du ropar i dina insändare med opinoionsraderna.
Mig slår det att det är antalet småsakersom arbetslösa oroar sig över och som de skräms av som under jobbsökningen har ett direkt samband med hur dåligt de klarar att få jobb. Alla hinder och tankar fyllda med föreställningar om det som inte går, och all oro (den kognitiva aktiviteten som vi säger) tar gigantiska mentala resurser i anspråk. Resurser som skulle kunnat utnyttjas eller användas till att bearbeta annan information. Marknadsinformation t.ex.
Funderar över om det finns något jag kan tillföra din kamp emot (jaa vad?) din kamp FÖR en förändring.

Kram på dig

Hälsningar
Josef W U

 
Klockan lördag, 11 mars, 2006 , Anonymous Alfarna sa...

Hej.
Utmärkt att du visar svenska folket vad vi gör.Slå oss en signal när du har tid och kraft.
Annars, som dina sponsorer med åsikter från samma sida...
Outplacementföretags bärande princip är att den arbetssökandes behov står i centrum. Tanken är att stärka identiteten som också får vara signifikativ på resan tillbaka till yrkesverksam. Det gör helaprofileringen styvare och alla kontakter får chans att se samma saker så att det inte krockar i sin tolkning när de av en händelse talar med varann om personen ifråga sen./Alfarna,lyriska över din Teame2blogg.

 
Klockan lördag, 11 mars, 2006 , Anonymous Anonym sa...

Är du uppe på Skaftö nånting?
Ska upp i påsk och "lunta i bergena".

Var rädd om dig!


EM

 
Klockan lördag, 11 mars, 2006 , Anonymous "team"Karlskrona sa...

Vi finns här och stöttar dig i det du gör.

Supporterteamet i Karlskrona

 
Klockan lördag, 11 mars, 2006 , Anonymous Magnus sa...

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=353858
DN skriver om vänstern:
"Misstro mot politiker bakom stöd för nytt parti"


http://webnews.textalk.com/se/article.php?id=180381
Och vänstern skriver i Efter arbetet om högern:
"Moderaterna sprider myter om arbetslösheten"


http://www.geocities.com/CapitolHill/Lobby/1064/Val98.html
Arbetslösa gör upprop:
"Nu sätter vi press på partierna!"

 
Klockan lördag, 11 mars, 2006 , Anonymous Anonym sa...

Ett utdrag ur Riksdagens protokoll.

Anf. 8 Finansminister PÄR NUDER (s):


Jag tycker också att begreppet ”naturlig arbetslöshet” är olyckligt. Det ger ett intryck av att arbetslösheten är för alltid given.
På kort sikt kan överhettning och inflationstendenser uppstå genom alltför stora löneökningar om efterfrågan på arbetsmarknaden överstiger en viss nivå. Det sambandet kan vi aldrig trolla bort.
Men politiken kan påverka var den nivån ligger så att hög sysselsättning går hand i hand med låg inflation. För det krävs en effektiv matchning mellan lediga jobb och arbetssökande och att arbetskraftens kompetens är hög. Till exempel är en effektiv arbetsförmedling och utbildningens kvalitet centrala faktorer. Det gäller särskilt utbildning till bristyrken och olika typer av incitament och stöd till människor som varit arbetslösa under lång tid så att de kan komma in på arbetsmarknaden. Även utformningen av skatte- och bidragssystem är viktig. Allt detta förbättrar anpassningen mellan efterfrågan och utbud på arbetsmarknaden och höjer på sikt sysselsättningen.
Det är också av vikt att föra en väl avvägd stabiliseringspolitik så att arbetslösheten dämpas i lågkonjunkturer och att överhettning och inflationstendenser förhindras i högkonjunkturer. Det förra utgör ett skyddsnät mot långa arbetslöshetstider så att inte arbetskraftens kompetens och anställningsbarhet går förlorad.


http://www.riksdagen.se/Webbnav/index.aspx?nid=101&bet=2005/06:39

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida