__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Möten med människor - en vitamininjektion

tisdag, november 29, 2005

Möten med människor - en vitamininjektion


Vad är du sugen på att göra?

Vilket är ditt yrkesmål?

Vilka möjligheter har du?
Ta reda på mer, även om du tror dig veta allt. Andra kan ha nya friska idéer att tillföra.
Du väljer din framtid och i vart och ett av alla dina möten med människor kan du hämta mer (för dig) nyttiga råd. Alla, ja precis alla dina möten med människor avgör som helhet hur mycket kraft din personliga marknadsföringskampanj får.

Ju fler människor du träffar inom ditt fokusområde, människor som förstår vad du har för yrkeserfarenheter och därmed kan tillföra en organisation, desto större är sannolikheten att du får tips, råd och hänvisningar vidare.
Dessutom berikar det dig på vägen mot ditt nya yrkesmål. Passa på att njuta av att inhämta information om det du vill göra härnäst. Dina möjligheter och drivkrafter kan göra hela skillnaden. Jobbsökningen kan ge dig energi, snarare än att ta på krafterna, om du ser till att ta för dig av det du är nyfiken på. Fråga, och visa ditt intresse för det du är intresserad av, så gör du dig samtidigt mer intressant.
Det blir förmodligen vad du själv gör det till.

E Eklund

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida