__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Perssons panikåtgärder

torsdag, oktober 27, 2005

Perssons panikåtgärder

Inte nog med att man mörkar arbetslöshetssiffrorna, så att representanter från Svenskt Näringsliv behöver stämma i bäcken. Nu höjs röster inom Svenskt Näringsliv av andra skäl: Regeringen utreder om lagstiftningen ska skärpas så att fler får rätt till heltid.
Läs artikeln i Borlänge Tidning 2005-10-27
"Lag hotar 1 000-tals jobb"

http://www.borlangetidning.com/artikel.asp?id=1396285

Ska man skratta eller gråta?

1 kommentarer:

Klockan tisdag, 01 november, 2005 , Anonymous Siw T sa...

Gå upp och tala om för politikerna nu. Om ni som har jobbat med att lära uppsagda chefer hur man söker jobb har kunnat det lära ut hur man bygger nätverk i så många år. Varför har ni inte lärt dom på AAF det också? Varför har inte personalen på AF sådana kunskaper? För resten! Man förstår ju att kanske inte ni har lärt AF_snubbarna det där men varför har inte politikerna eller regeringen sett till att AF kan det där om det nu är så många som du säger som får jobb så.

Det verkar ju inte klokt.

//Siw

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida