__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Glimmer & bling-bling

lördag, januari 28, 2006

Glimmer & bling-bling

Den traditionella anställningsintervjun


VD och personalchefen till ett av de hundra största företagen blev tillfrågade om vilka de mest ovanliga och minnesvärda stunder de hade sett och hört vid intervjutillfällen med jobbkandidater.

En sökande utmanade intervjuaren i armbrytning för att visa sina styrkor.

En arbetssökande behöll sin Mp3–spelare på och förklarade att hon faktiskt kunde lyssna på musik och svara på intervjuarens frågor samtidigt.

Kandidaten berättade att han inte hade hunnit äta lunch och fortsatte äta hamburgare och pommes frites i sammanträdesrummet där intervjun hölls.

Jobbkandidaten sa att aldrig hade avslutat högskolan eftersom han blev kidnappad och hade hållits inlåst på ett badrum i Finland.

En blivande aspirant sa att om man valde honom skulle han I gengäld visa sin lojalitet gentemot företaget genom att tatuera företagets logo på överarmen.

Den sökande vägrade att sätta sig ned under intervjun och stod upp hela mötet igenom.1 kommentarer:

Klockan onsdag, 01 februari, 2006 , Anonymous Anonym sa...

Håller du på att slå dig in på STAND-UP-KOMEDIAN också?

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida