__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Glimmer & bling-bling

lördag, februari 11, 2006

Glimmer & bling-bling


Vid en anställningsintervju för poliser blev de antagna presenterade en mapp med en personlig profil av en man. Intervjuaren sa till dem var och en vid uppvisandet av ett och samma foto:

"Jobbet du söker kräver god observationsförmåga. Berätta vad du kan utläsa om mannen på den här bilden."

Första sökande sa: "Den här mannen har bara ett öra."
"Ut med dig!” skrek intervjuaren.

Andra sökande sa: "Den här mannen har bara ett öra.”
"Ut med dig!” skrek intervjuaren igen.

Den tredje sökande förbereder sig för att gå in på intervjun, och har noga tagit fasta på vad de tidigare två hade att saga till honom: "Snubben som sköter intervjuerna gillar inta att höra att mannen på bilden bara har ett öra."
”Tack för tipset.” sa den tredje.

Så, den tredje sökande kliver in i rummet och stirrar på bilden en stund innan han säger: "Den här mannen bär kontaktlinser."
Intervjuaren visar sitt tydliga gillande och sager: "Det var en utmärkt iakttagelse. Säg mig hur kunde du avgöra det?"
Och killen svarar stolt: "Det är väl klart att han har kontaktlinser. Hur skulle han kunna ha på sig glasögon när han bara har ett öra?"


1 kommentarer:

Klockan onsdag, 15 februari, 2006 , Anonymous rk sa...

Vår gode vän Mangan HAR bara ett öra OCH han bär glasögon... Så - det funkar faktiskt. Tänk annorlunda och sök dig till dina egna vägar. "Den som ofta går vilse finner flest nya vägar"!
/Robert

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida