__________________________________________________________________________________________________________________________________ __________________________________________________________________________________________________________________________________ Free Logo From Thefreelogomakers.com
3h - Leaderboard You Travel Sweden 728x90 Teame2: Du är en unik person

torsdag, juni 01, 2006

Du är en unik person


Håll hoppet vid liv.
Hämta kraft och stöd där du finner det. Öva på övertygelsen om att det du har gjort bra tidigare är din tillgång nu. Med dina erfarenheter och det du har presterat är du också bäst på på att styra över ditt eget yrkesliv. När du väl känner du dig trygg i det du behärskar och begriper hur du kan tillföra nytta, då kommer du också att bättra din förmåga att övervinna de hinder och problem du möter.
Om du verkligen vill förändra, och förstår dina möjligheter, kan du också göra vad som krävs för att ta anvsar för din egen framtid.
E Eklund


Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

Klockan torsdag, 01 juni, 2006 , Anonymous Anonym sa...

Säkert !

:-(

Det är inte så lätt som du tror!

 
Klockan tisdag, 25 september, 2007 , Anonymous Anonym sa...

deppa inte ihop! testa privata alternativ. Jag fick mitt jobb via Monster, http://www.monster.se, men det finns flera andra som också förmedlade bra jobb som t.ex. http://www.rekrytering24.se , http://www.stepstone.se osv.

Good luck! :)

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida